Tips - Jumpclub.se

Vissa dagar är det tungt att ta sig ut i stallet, det kanske är kallt, mörkt och tråkigt väder. Ibland vet man inte riktigt vad man ska göra. http://www.jumpclub.se/ lanserar nu en serie med träningstips osv, som kommer kunna gå att hitta på deras hemsida. Det ger en lite inspiartion i vinterkylan!
 
Lite om Jumpclub.se (från hemsidan)

För vem är JumpClub?
JumpClub är ett forum för inspiration, kunskap och nyheter för ryttare och tränare – såväl livs levande live som på nätet. Hela konceptet bygger på träningsfilosofin signerad Lotta Björe och Sylve Söderstrand. Genom träningar, föreläsningar och clinics är givetvis ryttare på alla nivåer välkomna ta del av deras kunskap – men genom sajten och utbildningsmaterialen görs kunskapen tillgänglig för många fler. Genom att du registrerar dig här på hemsidan får du vårt NYHETSBREV varje månad, där du förutom lite bonusinformation från oss, även får EXKLUSIVA ERBJUDANDEN från våra samarbetspartners. Det ska löna sig att vara en del av JumpClub!

Vad är målen med JumpClub?
JumpClubs syftar till att ge inspiration om träningsupplägg och övningar för ryttare och hästar och att ge ryttare och tränare möjlighet att hålla koll på vad som händer inom ridsporten i allmänhet och hoppsporten i synnerhet. Håll till godo!


 

Jag har övningar jag tycker är väldigt bra, som jag gärna delar med mig av. Övningar för att träna styrka och teknik, korta vägar, gymnastik som gör hästen lydig osv. Kommentera vad ni vill läsa om och vad ni vill ha tips om! 

Introduktionsvideon till jumpclub.se:s nya serie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0