Äta, jobba, sova

Känner mig väldigt nöjd med denna dag faktiskt. Storleverarade på jobbet. Bra humör och en fantastiskt bra hoppträning på de!
Åkte av men whatever. Första gången studs och framför sista hindret blev det ett missförstånd. Jag va redan påväg över hindret och hästen stack åt sidan. Landade lite oturligt på benet, men det går la över! Skitnöjd med träningen i övrigt.

Fortsätter detta goa flowet så är jag fan riktigt nöjd med livet! #gladchey 


Matförgiftning...

I lördags hade vi planerat att ha fedt kul. Vi hade alla samlats hos Jim och planen va att kröka & tjöta. Men mother nature sa "fuck you" och gav mig matförgiftning. Så efter en kvarts bärs spydde jag i cirka 2h. Det blev inte så fedt kul som vi hade tänkt. Det va inte så fedt kul när det kom ut morot ur näsan heller.. Jaow 

Så nu ligger jag i sängen och dillar, kollar film osv, men det tröttnar man ju på rätt fort. Ändå lyckats hålla igång mimmi så imorgon är det dags för andra hoppträningen! Böghög <3

Tjenare folket!
 
Stressigt de senaste dagarna. Börjat nytt jobb, i Göteborg! En heltid som telefonförsäljare. Kul jobb faktiskt, skönt folk, skön stämning och man får mycket utbildning, så synd o klaga. Jobbar dessutom extra på kronan så jobbar 6 dagar i veckan varannan vecka. KAOZ, MEN cash is king!
 
Bästa böghögen som går å åstadkomma!
 
 

RSS 2.0