Helgen in general

Denna helgen har varit g r y m ! 
Va uppe tidigt och red min fina tjej i lördags, vi började hoppa lite. Ett litet hinder med en travbom framför så hon hade lätt att hitta avsprångspunkten! Detta gjorde hon jättebra! Hoppade Max en tio språng totalt men det räckte! Hon gjorde det bra, så då la jag av där. Det tror jag är viktigt när man introducerar dem till något nytt, att man inte gör för mycket så att de tappar suget. Man ska sluta där det går bra så att dom tycker att det är roligt! 
Sen drog jag och Johnny till Herrljunga! Jag har haft grymt roligt och har massa fina bilder som jag ska ladda upp här när jag har tid! 
När jag kom hem idag vid femtiden så körde jag ett pass till med Mimmi! Fast denna gången la jag till en kombination, typ. Först satte jag ett jättelångt hinder, sen 10m till nästa, två galoppsprång, till ett räcke som jag la lite högre så att hon iaf behövde hoppa över det! Så kom i trav på första och i landningen rullade hon över i galopp och fick en bra avsprångspunkt till det andra hindret! Hon va jätteduktig verkligen! Hoppar så fint så! Försöker bara ge henne lite vana nu, inget svårt, hon ska bara få några bra språng i kroppen! Så nu kan jag väl säga att jag påbörjat hennes inhoppning! Tjoho! 
Jag och Johnny på tåget mot Herrljunga haha..
Lite glass i solen va inte helt fel på hemvägen 
Inga stora hinder, men det är en början i alla fall!
Min fina gosiga flicka 
Trött tjej haha! Inte fysiskt men psykiskt ;)

Fiiiiilm!!

Nu ligger det uppe, det jag läskade er med igår! 
Att jag inte tänkt på detta innan.. Jag har ju ett stativ samt att min systemkamera kan filma! Riggade helt enkelt kameran i kanten av paddocken. Bra att man kan filma sig själv, utan att man behöver ta någon annans tid! På filmen ser ju jag t.ex. att jag kutar med ryggen, ska sträcka på mig ännu mer! Jag måste lyfta min hand, för jag ser att jag lägger ner den emellanåt. Sådant man inte ser ner man sitter på hästryggen! Nöjd med resultatet helt klart! Jag och mimmi har precis kommit igång igen så är inte så avancerat här, men tycker hon går i en trevlig form och har en fin takt iaf, och det är ju ett bra utgångsläge att jobba vidare med! Varsågoda! Enjoy! Vill ha all kritik, både den bra och den dåliga, så jag kan utvecklas som ryttare! 
 

Spännande

Hallå folket! 
Idag har jag testat lite nya saker, resultatet av det får ni se imorgon ;) 
Jag har varit på arbetsintervju i Varberg idag, det kändes väldigt bra faktiskt! Kände att hon som intervjuade och jag hade liknande värderingar! Nu så hoppas, hoppas vi!! Efteråt tog jag och Ida, våran fina dalmatiner, oss en bensträckare på strandpromenaden längs havet! Underbart väder & Ida var helt överlycklig! 
Fina Ida! ❤️
Vad är detta? Något mina kära bloggläsare kanske är nyfikna på ;) 

Puss&kram, godnatt! Hoppas ni haft en lika bra dag som jag har haft! RSS 2.0